- Boller i karry - kalv/flæsk
- Chili con carne med chokolade
- Kalvekød og hvide bønner i tomatsauce
- Krydret kødsovs
- Lauras Italienske kødboller i tomatsauce
- Lækker entrecote med bagt kartoffel og hvidløgssmør
- Oksekød i kokos panang karry
- Pasta (Fusili) bolognese med grøntsager
- Vintergryde med oksekød og pølser
Sider
- Home
- Morgenmad og Brunch
- Frokost, Snacks og Mellemmåltider
- Forretter, Småretter og Tapas
- Hovedretter: Fisk og Skaldyr
- Hovedretter: Kylling og Fjerkræ
- Hovedretter: Okse og Kalv
- Hovedretter: Svinekød
- Hovedretter: Lam og Vildt
- Hovedretter: Vegetar
- Tilbehør til hovedret
- Sauce, Dressing, sylt og lign.
- Supper
- Salater
- Brød og Boller
- Desserter og Kager
- Is
- Slik og Konfekt
- Drikke
- Menuer og Buffet
Hovedretter: Okse og Kalv
Oksekød
Abonner på:
Opslag (Atom)