- Artiskokker med dip - Lun
- Appetizere - 3 varianter - forår - kold
- Appetizer med papaya og Manchego ost - kold
- Appetizer med papaya og serrano skinke - kold
- Bagte kastanjer i ovn - Lun
- Bruschetta med stuvede svampe
- Frisk blækspruttesalat - kold
- Gratineret jomfruhummer - Lun
- Hvidløgstegte kæmperejer med dampede asparges og aioli - Lun
- Indiske samosaer i ovn - den nemme version- lun
- Lauras tomat bruchetta - Lun
- Lun bruschetta med tomat og gedeost - Lun
- Kinesiske pandekager med confiteret and - Lun
- Klassisk okse carpaccio - kold
- Majs friteret blæksprutte - Lun
- Semi - dried cherrytomater i ovn kold
- Svesker og mandler i baconsvøb
- Tapas: Rødbede og peberfrugt ruller med blåskimmel ost lun
- Tapas bord til den travle kold/lun
- Tatar af røget hellefisk - kold
- Tarteletter med høns i asparges - Lun Quick version
- Vietnamesiske Risruller med kæmperejer- Kold
- Tunsteak lynstegt i dukkah - Lun
- Wonton med svinekød og kæmperejer (dampede) - Lun
Sider
- Home
- Morgenmad og Brunch
- Frokost, Snacks og Mellemmåltider
- Forretter, Småretter og Tapas
- Hovedretter: Fisk og Skaldyr
- Hovedretter: Kylling og Fjerkræ
- Hovedretter: Okse og Kalv
- Hovedretter: Svinekød
- Hovedretter: Lam og Vildt
- Hovedretter: Vegetar
- Tilbehør til hovedret
- Sauce, Dressing, sylt og lign.
- Supper
- Salater
- Brød og Boller
- Desserter og Kager
- Is
- Slik og Konfekt
- Drikke
- Menuer og Buffet
Forretter, Småretter og Tapas
Forretter/ Småretter/ Tapas/ Appetizere
Abonner på:
Opslag (Atom)